London

Oktober

Tiden flyver virkelig af sted, der er sket så meget på kun få måneder. Jeg undskylder, at jeg ikke har fået opdateret min blog jævnligt, men jeg har haft travlt og har på samme tid valgt at bruge min tid på andre ting. Jeg regner dog ikke med, at blive berømt pga. min fabulous blog, so no worries..

Jeg har snart været i England i 2 måneder, hvor bliver tiden af? Jeg føler, at jeg er faldet til hos min værtsfamilie og i skolen, det hele er hverdag og jeg føler mig hjemme. Jeg har på ingen måde haft hjemve endnu, men må da indrømme at der er ting, steder og mennesker som jeg savner fra Danmark.

Jeg savner min dejlige store seng ufatteligt meget, min søde lille vovse og dansk vand fra vandhanen, for her smager vandet af klor. Jeg savner at bo i en by, hvor der er busser hver 10. minut, hvor man ikke skal være afhængig af offentlig transport, at kunne tage cyklen til skole og ikke bruge 25. min i en skolebus hver eneste morgen!

Jeg bor som sagt i Somersham, en lille flække som minder mig ufatteligt meget om Sdr. Felding, hvor det meste af min mors familie bor. Efter at have boet på landet i næsten 2 måneder er min konklusion, at jeg ikke er en bondepige! Jeg fortrækker at bo i en storby, hvor der er gadelygter, larm fra bilerne, lyskryds, mennesker man ikke kender, flere butikker end 2 og hvor alt næsten er indenfor gå/cykle afstand. Selvom Somersham til tider minder mig om en kirkegård, så har det dog nogle positive sider. Jeg elsker, at jeg fra min seng om natten kan se stjernerne på himlen, søområdet er så hyggeligt og Somersham er gudskelov tæt på London og Cambridge! Men jeg elsker at møde nye fantastiske mennesker og opdage nye vidunderlige steder.

Efter min korte tid her i England har jeg lært, at briterne elsker at snakke om hvor dårligt vejret er, eller hvornår det skal til at regne igen. X-factor er et stort hit, der drikkes mindst 3 kopper te hver dag og de er utrolig høflige. Det synes jeg personligt er ret typiske kendetegne ved de fantastiske englændere som jeg har mødt indtil videre.

 Anyway … skolen har jeg knoklet en del med på det seneste og jeg har haft en del afleveringer, men jeg kan bestemt mærke en forbedring, det bliver nemmere at følge med. Jeg er stadig glad for mine fag i skolen, men nej hvor jeg hader at analysere digte! Jeg er blevet rigtig gode venner med en pige ved navn Jasmine, som også bor i Somersham. Vi har brugt en del tid sammen efter skole – hun er virkelig skøn! Næste fredag er det ”Pink Friday”, hvor alle fra sixth form (Britisk High School) skal have pink tøj på. Det er en tradition på skolen og det støtter en kræft forening. Så Jasmine og jeg tager til Cambridge på torsdag, da skolen er lukket (ingen ide hvorfor). Ja, endnu en undskyldning for at smutte til Cambridge og shoppe igen, igen, men det er altså en vidunderlig by!

Fredag den 18. oktober var det Deima’s fødselsdag (en pige fra min tutor gruppe), så Carolyn og jeg var inviteret hjem til hendes fødselsdag sammen med Shernyn og Emma. Hun bor i Huntingdon, der ligger ca. 30 min. fra Somersham. Så det var ikke alt for besværligt at komme dertil. Vi var i alt 11 mennesker og det var super hyggeligt. Det er længe siden jeg har grint og været i så godt et selskab. Vi blev og sov der til dagen efter, hvor vi så nogle film og tøse hyggede.

Fredag den 25. oktober (min fars fødselsdag – tillykke daddy), har jeg endelig efterårsferie yes! Den skal tilbringes med afslapning, lektier og hygge. Den 26. skal jeg til Torquay, hvor jeg skal besøge min ”gamle” værts familie fra dengang jeg var på sprogrejse. Jeg glæder mig utrolig meget og jeg har snakket med dem i tlf. et par gange, de er skønne. Jeg skal med toget derhen, det tager næsten 6 timer og jeg skal skifte tog 3 gange.. Så nu må vi om jeg overhovedet finder frem, vil ikke undre mig hvis jeg bliver ”lost”. Det har desværre ikke ændret sig … jeg er stadig ligeså uheldig, som jeg plejer at være.

The lake

The lake

Paige and I with face mask
Paige and I with face mask

School
School

Dinner with the other exchange students
Dinner with the other exchange students

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London