Endelig afrejse

School

På vej i skole

På vej i skole

 

foto (20)

The view from my room The view from my room

Airport

Airport

Jeg ankom til værtsfamilien sidste søndag og der er sket en del siden. Min værtsfamilie består af Carolyn, Martina, Hannah, Paige, Linda og Martin. Jeg bor i Somersham en lille by ude på landet, men her er meget hyggeligt. Huset er rimligt stort med en stor have og familien er meget imødekommende. Linda har sit eget firma så hun arbejder hjemmefra, så der er altid mennesker i huset. Carolyn, Martina og jeg har vores egen etage, hvor Carolyn og jeg deler værelse og Martina har sit eget. Imellem de 2 værelser er det et badeværelse. Småt men hyggeligt! Trapperne op til vores værelser er meget stejle og små, har allerede været ved at faldne ned af dem, så passer ekstra godt på. Paige på 11 er så sød fuld med energi og mange sjove historier. Hun er allerede som en lillesøster, hun har ordnet mit hår flere gange, hvilket har ført til nogle sjove resultater. Jeg havde forventet nogle strenge regler hos familien, men min Linda er meget open-minded og kun få regler. Vi skal være hjemme i hverdagene kl. 23:00 og i weekenderne er det intet bestemt tidpunkt så længe hun ved hvor vi er. Rydde op efter os selv, men det er jo bare standard.

Jeg har haft min først skoledag som var helt vildt forvirrende. Skolen består af en ”Secondary School” og en “Sixth Form”. Jeg går i sixth form (12 klasse). Mine fag er English literature, Physical education, media studies og german. Jeg er indtil videre glad for mine fag, men ville gerne have haft politics desværre er faget fuldt op. Skolen består af flere blokke, så det er vanskeligt at finde rundt. Eleverne er heldigvis venlige til at hjælpe mig, når jeg er lost! Jeg tager skolebussen hver morgen kl. 7:50 skolen starter 8:30, og jeg har fri kl. 15 hver eneste dag. Så det er en del anderledes, end det danske skolesystem. Jeg har været i Cambridge med Carolyn og Martina. Cambridge er en virkelig flot by, med mange fede butikker alting er meget billigere end i DK. Martina min værts søster fra Italien har en del problemer med at være her. Så hun rejser desværre nok tilbage til Italien Jeg synes hun giver op for nemt, og i dag holdte vi familiemøde. Hun ændrer nok ikke mening, hvilket er en skam for hun er rigtig sød og sjov! Ellers så går alting godt, jeg vender mig til at være her og føler mig allerede en del familien. Selvom det er så meget anderledes end mit liv i DK, så det lovely!

1

  • Nanna

    Dejligt at hører det går dig godt!
    Men det med den trappe, og du var ved at falde ned af den flere gange. Det er jo bare typisk dig. Søde klodsede Charlotte. 😀 Kunne simpelthen ikke lade vær og kommentere det mus. Fniis

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig afrejse