Shopping

Endelig afrejse

Så er jeg ankommet til England og i godt behold. Jeg mødte kl. 5:25 i luftehavnen med mine forældre og min veninde Hannah. Jeg skulle følges med Teresa hen til campen. Det var en smule hårdt at sige farvel i lufthavnen, men samtidig var jeg vildt spændt så jeg ville bare afsted! Flyve turen gik fint, vi var dog en lille time forsinket pga. lufttrafik. Vi havde ingen problemer med at finde rundt i Heathrow, hvilket vi begge var overrasket over. I lufthavnen skulle vi vente 2 timer på andre udvekslings studenter fra Italien og Norge. Derefter skulle vi med bus til Winchester, hvor vi skulle være til søndag.

Jeg var i starten lidt utilfreds med campen om fredagen, da jeg ikke synes vi lavede noget spændende. Men jeg mødte en masse søde mennesker. Teresa og jeg var de eneste danskere, som var ankommet udover dem som allerede havde været på camp i 2 uger. De andre fra Danmark ankom senere, og det var rigtig godt at se dem igen. Jeg mødte en virkelig sød pige fra Taiwan og en pige fra Norge. Vi udvekslede historier fra vores hjemlande, og det var så sjovt at hører om forskellene. Bestemt Camilla fra Taiwan hun går i skole hverdag fra 8-20 det jo CRAZY… Selvfølgelig kom vi ind på druklivet af Danmark og Norge, og hun var helt mundlam. Hun syntes vores liv lød som en film, haha det havde vi det meget sjovt over. Jeg har brugt en del tid med Søs og Mille fra DK, de skal begge bo i Wales. Vi har snakket om tage en weekend til London sammen, så det håber jeg virkelig vi kan få arrangeret. Jeg har for første gang mødt mine 2 værts søstre. Det var en smule underligt, men samtidig ekstremt fedt. Vi kommer allerede godt ud af det med hinanden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping