Packing down my life in a suitcase

De her dage

shadowtextphpechoQuotesAndSayings_61b54f0aaaacfb159a2d9a0c52edf1de

 

Om præcis 5 dage står jeg i Kastrup lufthavn og siger farvel til familien, eller som jeg fortrækker at kalde det på gensyn. Ordet ‘farvel’ lyder så trist, hvor imod ses eller på gensyn lyder meget mere tryg. Jeg ved det bliver hårdt at sige ‘på gensyn’ til min familie, og ikke mindst mine venner og veninder. Specielt til 3 af mine veninder, som er en stor del af mit liv. Jeg kommer til at savne dem ubeskriveligt meget i min hverdag!

På den anden side er jeg dybt taknemmelig over, at jeg har noget så betydningsfuldt i mit liv, at sige ‘farvel’ til. Forstil jer hvis man ikke havde noget så unikt som venskab eller en familie, at sige farvel til. Det vil jo også være trist! For hvad er livet uden familie og venskaber? Jeg er så småt begyndt at pakke og lave en pakkeliste, så jeg kan prøve at skabe mig et overblik over de ting som skal med til England. Synes listen i starten havde en fin længde, men jo mere jeg begynder at tilføje og finde tingene frem, jo længere bliver listen. Det føles helt uoverskueligt, at pakke sit liv ned i kun 23 kg, og det tager uendelig lang tid.  Så et godt råd til andre kommende udveksling studenter begynd i god tid og lav en pakkeliste! Mit værelse kommer til at stå tomt nu hvor jeg rejser, selvom jeg ved at min bror har planer om at lave det til et såkaldt computer rum… Så har pakket de fleste af mine ting ned i flyttekasser, så de ikke bare står og samler støv. Jeg har faktisk nydt bare at sidde på mit værelse og hører musik, kigge og sortere mine mange sager igennem. Jeg finder alverdens ting lige fra gamle billeder til søde fødselsdagskort. Det bringer et smil frem og en masse minder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Packing down my life in a suitcase