Oktober

Half-time

 

Denne uge har været hektisk med mange lektier, svømning og fitness. Jeg svømmer mandag, onsdag og fredag. Det er virkelig hyggeligt og det minder mig om dengang jeg svømmede i DK. Selvom det er på et andet level, så det godt. Svømmeklubben består af 4 hold og jeg svømmer på ‘ sharks silver’, hvilket er det andet bedste hold. Vi svømmer for det meste sammen med ‘sharks gold’. Så vi er 2 hold, men med en stor aldersforskel.

Alderen er fra 14-22 år, men jeg synes det fungerer godt. Der er 2 drenge og 2 piger fra min skole som svømmer på holdene, så lærer nogle flere at kende. Jeg svømmer dog kun en time hver gang, men det bedre end ingenting. Jeg har en del ting, som jeg skal have læst op på i ferien. Jeg har en test i tysk grammatik og det er langt fra min yndlings fag. Så Carolyn min skat, terper tysk med mig!! Sammen med resten af familien ser vi X factor hver lørdag i stuen, det er super hyggeligt vi alle er samlet – ren hygge. X factor i UK er en stor ting, og alle følger med i programmet. Det er så meget bedre end i Danmark, det samme princip, men er bare større og jeg synes personligt det bedre. Der er bare alt for mange kedelige reklamer, som de trækker tiden ud med. Alt mulig ligegyldigt bras!

 Jasmine og jeg havde en god tur til Cambridge – vejret var så lovely, så vi kunne sidde i parken og spise vores frokost og selvfølgelig drikke vores te. Jeg redder uden tvivl Englands økonomi med alt det shopping, selvom jeg ikke selv synes jeg bruger for meget, oh well… 
 

IMG_0302
 

We went for a walk

We went for a walk

 

IMG_3740

Nature

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober