Shopping, swimming and Christmas

Christmas holiday

Jeg har simpelthen ikke fået opdateret min blog i et stykke tid. Det er skam ikke fordi jeg har brugt al min fritid på sociale ting, eller lavet mine afleveringer i god tid, nej desværre så har jeg været doven. Jeg er officielt gået i vinter hi, selvom vejret dog ikke er koldt i forhold til Danmark. Jeg er faktisk overrasket over, hvor varmt det er i december. Vejret her er svingende og det regner selvfølgelig en del, og Gud hvor jeg dog savner sommer!

Selvom det kun er 20 dage siden sidste opdatering, så sker der hele tiden en masse på kort tid. Carolyn og jeg har været i både Cambridge og London, hvor vi har jule shoppet, hygget og brugt alt for mange penge. Cambridge og London er 2 vidunderlige storbyer, som jeg efterhånden er blevet ret godt kendt med og endda kan finde rundt i. De har hver sin charme og specielt her i juletiden med alt jule dekorationen, så er det bare endnu mere hyggeligt.

Begge storbyer er dog proppet med mennesker og mange lange køer i butikkerne. Vi var i winter wonderland i London, hvilket er et slags jule markedet med små boder med alverdens julepynt og lækkerier. Der var live musik og forskellige karruseller, som man kunne prøve. Det var gratis indgang, men betaling for karrusellerne. Der kunne man ikke undgå at komme i godt jule humør.

Carolyn fik den geniale ide, at jeg skulle klippe hendes hår, hvilket jeg selvfølgelig ikke kunne sige nej til. Hvem lader frivilligt MIG klippe deres hår, de må virkelige være naive eller crazy! Har altid gerne ville prøve det, så hvorfor ikke. Resultatet af denne geniale ide, som man kun kan få, hvis man ikke har penge nok til frisøren, endte altså i et overraskende vellykket resultat. Må indrømme, at jeg dog var en smule nervøs, men det var nu sjovt. Ku være, at jeg skal gøre karriere skift?

Fredag havde jeg min sidste svømme træning i år, da vi holder pause indtil den 6. januar. Så der blev afholdt nogle holdkapper og forskellige konkurrencer. Linda (værts mor) og jeg har nu været ude at løbe 2 gange sammen på under 3 dage. Det er et mirakel i sig selv, at jeg kan løbe uden at have smerter i mine knæ + hofter. Vi løb begge gange 5 kilometer, tror ikke jeg har løbet så langt uden smerte i 100 år! Det var faktisk godt at løbe med Linda, i stedet for at løbe alene. Selvom vi ikke snakkede så meget under turen, så føles det bare ekstra godt. Føler lidt at vores ”forhold” bliver bedre, fordi vi har noget at være sammen om. Så nu må vi se hvor langt det holder.

For første gang var jeg i fitness med min svømmetræner Andy og Cathy fra holdet. Puha det var hårdt, men fedt. Andy har arbejdet for millitæret i de sidste mange år, så det kan selvfølgelig kun blive ekstremt hårdt. Jeg skal i fitness med dem i morgen igen, hvis jeg da kan bruge mine arme og torsdag løbe tur med Linda og forhåbentlig Carolyn.

Lørdag den 14. december blev brugt i selskab med Jasmine hos hendes familie. De er simpelthen så søde, specielt hendes lillebror. Jeg havde lovet at hjælpe hende med at farve hendes hår mørkebrunt, så det fik vi brugt et par timer på. Resultatet blev igen super pænt — jeg har jo simpelthen fået mig en lille hobby. Jeg har endda fået lov til at farve Carolyns hår i jule ferien, ohh wish me good luck!

Jasmine, jeg og resten af hendes families så filmen”Seven pounds”, hvilket uden tvivl er en fantastisk, men sørgelig film. Kan varmt anbefales specielt pga hotte Will Smith i hovedrollen, som han formår at gøre fremragende.  

I går fik jeg endelig juleferie, hvilket er ekstrem tiltrængt! Skal først tilbage i skole den 6. januar, så det bliver dejligt med en lang ferie. Mit hoved har brug for ferie, hvor der bare skal slappes af og hygges. Der er nu 4 dage til jul, her i England fejrer de nemlig jul den 25. december. Jeg har ikke rigtig nogle forventninger til julen er forbedret på at det bestemt bliver anderledes. Er dog sikker på at det nok skal blive hyggeligt. I løbet af denne uge har jeg modtaget breve og 2 pakker fra familien og familien Gronemann. Det varmer skam mit lille hjerte det betyder utrolig meget. Jeg er sikker på andre udvekslingsstudenter kan relatere til følesen af at få noget hjemme fra kan gøre ens dag 100 % bedre!

48 dage til Hannah kommer til England!!

Cambridge

Cambridge

 

She is so cute!

She is so cute!

Cambridge Cambridge

IMG_1193

Dette billede beskriver mig, da jeg havde en prøve i engelsk politik

Dette billede beskriver mig, da jeg havde en prøve i engelsk politik

Breve fra verdens bedste Farmor + Mormor og Morfar :)

Breve fra verdens bedste Farmor + Mormor og Morfar 🙂

 

De sødeste exchange students

De sødeste exchange students

Pakke fra verdens bedste bonus familie! xx

Pakke fra verdens bedste bonus familie! xx

 

Winter wonderland

Winter wonderland

London

London

Cambridge

Cambridge

Forskellen på Carolyn's og min del af værelset ;)

Forskellen på Carolyn’s og min del af værelset 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping, swimming and Christmas